آخرین مطالب ما را در کانال تلگرام دنبال کنید عضویت
rezaranjbar سایت شخصی رضارنجبر جلودار
مدیر سایت رضاگرافیک
ورود
sibbaner طراحی لوگو و هویت برند ریزاینو
بخش سفارش طراحی رضاگرافیک
ورود
آثار و معرفی هنرمندان ایرانی گالری و ایده

تمام آثار قباد شیوا به همراه بیوگرافی

تمام آثار قباد شیوا به همراه بیوگرافی | رضاگرافیک

قباد شیوا (زاده‌ی ۴ بهمن ۱۳۱۹ در همدان) طراح و گرافیست ایرانی است.او دانش‌آموخته رشته نقاشی از دانشگاه تهران، دانشکده هنرهای زیبا است و در سال ۱۳۴۵ فارغ‌التحصیل شد. پس از سال‌ها تجربهٔ عملی در زمینهٔ گرافیک فوق لیسانس خود را از دانشگاه pratt شهر نیویورک در سال ۱۳۵۹ اخذ کرد. در این پست رضاگرافیک برای شما عزیزان تمام آثار ایشان را به همراه بیوگرافی و زندگی نامه کامل وی را قرار دادیم .



 

+ قباد شیوا از نگاه ویکی پدیا

قباد شیوا (زاده‌ی ۴ بهمن ۱۳۱۹ در همدان) طراح و گرافیست ایرانی است.

او دانش‌آموخته رشته نقاشی از دانشگاه تهران، دانشکده هنرهای زیبا است و در سال ۱۳۴۵ فارغ‌التحصیل شد. پس از سال‌ها تجربهٔ عملی در زمینهٔ گرافیک فوق لیسانس خود را از دانشگاه pratt شهر نیویورک در سال ۱۳۵۹ اخذ کرد.

در طی چندین دهه فعالیت هنری٬ با خلق آثار بدیع توانست به نوعی گرافیک با ویژگی ایرانی دست یابد و آن را به دنیا معرفی کند، به دلیل همین ویژگی برخی از آثارش در موزه‌های مختلف جهان و مجموعه‌داران بین‌المللی جای گرفته‌است.

از فعالیت‌های جنبی او تأسیس بخش گرافیک در صدا و سیمای ایران در سال ۱۳۴۷، راه‌اندازی بخش گرافیک انتشارات سروش در سال ۱۳۵۰ است. او از مؤسسین انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، پایه‌گذار و برنامه‌ریز اولین دوسالانه پوستر تهران است. از دیگر فعالیت‌های او آموزش هنر گرافیک در دانشکده‌های معتبر تهران از سال ۱۳۵۵ تا به حال است.

او در طول سال‌ها تحصیل و کار حرفه‌ای آثار خود را در زمینه نقاشی، عکاسی و به‌خصوص گرافیک در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی از جمله انگلستان، فرانسه، آمریکا به تماشا گذاشته است. آثار او بارها در نشریات جهانی انتخاب و چاپ شده‌اند.

انجمن بین‌المللی طراحان گرافیک (AGI) او را به عنوان یکی از ۱۲ طراح گرافیک برتر جهان معرفی کرده و در حال حاضر در مؤسسه شخصی خود در امر مدیریت، مشاورهٔ هنری و همچنین طراحی گرافیک در زمینه‌های مختلف، طراحی محیطی و نمایشگاهی فعالیت دارد.

منتخبی از پوسترهای او در قطع رحلی در سال ۱۳۸۳ و منتخبی از آثار او در قطع جیبی در سال ۱۳۸۴ را مؤسسه پژوهشی فرهنگی چاپ و نشر نظر به چاپ رسانده است و این مطلب نیز برگرفته از همین کتاب‌ها است.

فعالیت‌های جنبی

تأسیس بخش گرافیک در صدا و سیمای ایران در سال ۱۳۴۷
راه‌اندازی بخش گرافیک انتشارات سروش در سال ۱۳۵۰
از مؤسسین انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران
پایه‌گذار و برنامه‌ریز اولین دوسالانه پوستر تهران
آموزش هنر گرافیک در دانشکده‌های معتبر تهران از سال۱۳۵۵

جوایز و شرکت در مسابقات بین‌المللی

برنده مسابقه طراح پوستر برای سومین جشن هنر شیراز – ۱۳۴۸
برنده مسابقات مختلف در طراحی پوستر برای فستیوال‌های هنری در ایران – ۱۳۵۳
برنده مسابقه طراحی آرم برای سندیکای گرافیست‌های تهران – ۱۳۵۴
مدال و دیپلم برای طراحی پوستر از بی ینال بین‌المللی گرافیک برنو در چکسلواکی – ۱۳۵۷
جایزه اول در مسابقه طراحی محیطی – نیویورک – ۱۳۵۸
برنده اول در مسابقه طراحی نشان برای بخش هنری المپیک ورزش‌های زمستانی در نیویورک – ۱۳۵۹ و همچنین ورود در کتاب «who S who in Graphic World»، شماره دوم – سال انتشار ۱۹۸۲ و شماره سوم ۱۹۹۴ – سوئیس
منتخب طراحی آرم برای انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران – ۱۳۷۶
پوستر منتخب برای برگزاری هفتمین دوسالانه گرافیک ایران – ۱۳۸۰
دیپلم افتخار برای پوستر فلسطین در اولین دو سالانهٔ بین‌المللی پوستر جهان اسلام -۱۳۸۲

برخی از آثار چاپ شده در سطح بین‌المللی

مجله Novoum – آلمان – ۱۳۵۳
کتاب سالیانه Modern Publicity – آلمان – ۱۳۵۴
کتاب Graphic Poster – سوئیس – ۱۳۵۵
مجله Designe – ژاپن (۴ اثر) – ۱۳۵۶
مجله Project – لهستان – ۱۳۵۷
کتاب سالیانه تخصصی گرافیک Modern Publicity در لندن (۲ اثر) – ۱۳۵۷
چاپ آثار در جلد دوم و سوم کتاب (هوز هواین گرافیک) -۱۳۵۷

 

+ قباد شیوا از نگاه دیگر

پدرش آشنا به شعر و عرفان و در نواختن تار زبردست بود شغل وی کارمند بود. برادر بزرگترش در بیمارستان آمریکایی‌ها در همدان کار می‌کرد. وی کارت‌های کریسمسی را که آمریکایی‌ها به او هدیه می‌دادند برای قباد می‌آورد و آن کارت‌ها گرایش به نقاشی را در قباد زنده کردند.

شیوا در دوران دبیرستان از سه‌لایی و مقوا کاردستی درست می‌کرد. اما یک روز که همه‌ دانش آموزان باید کاردستی‌های خود را تحویل می‌دادند، قباد کاری انجام نداده بود.

هنگامی که استاد از قباد خواست کار خود را نشان بدهد، ترس سراپای قباد را فراگرفت اما ناگهان به یاد آورد که طرح یکی از کارت‌تبریک‌ها را روی فیبر با رنگ پودری کشیده و در جیبش گذاشته بود.

به ناچار همان را به استاد نشان داد و منتظر توبیخ او شد. اما استاد نقاشی را با علاقه نگاه کرد و پس از این که فهمید قباد آن را کشیده است، جلوی هم‌کلاسی‌ها از او و نقاشی‌اش بسیار تعریف کرد.

وی در سال ۱۳۴۵ در رشته نقاشی از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد و مدرک فوق لیسانس خود را از دانشگاه پرات شهر نیویورک در زمینه گرافیک در سال ۱۳۵۹ دریافت کرد.

قباد شیوا در طی چندین دهه فعالیت هنری خود با خلق آثار بدیع توانست به نوعی گرافیک با ویژگی ایرانی دست یابد و آن را به دنیا معرفی کند.

به دلیل همین ویژگی آثارش در موزه‌های مختلف جهان و مجموعه‌داران بین‌المللی جای گرفته است و در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی به نمایش گذاشته شده است و در مجلات و کتاب‌های گوناگون به چاپ رسیده است.

وی عضو انجمن بین‌المللی گرافیک است و در موسسه شخصی خود در امرمدیریت، آموزش، مشاوره هنری و همچنین در ضمینه‌های مختلف، طراحی محیطی و نمایشگاهی فعالیت دارد.

قباد شیوا، طراح گرافیک ایرانی، از سال‌های جوانی برای عرضه گرافیک بومی و برخاسته از فرهنگ ایرانی کوششی پی‌گیر داشته و در نگاه جهانیان به عنوان طراح گرافیک دارای سبک مطرح است.

دانش‌نامه‌ بریتانیکا در ویرایش سال ۲۰۰۷ میلادی در بخش گرافیک کشورهای در حال توسعه به معرفی او به نمایندگی از قاره‌ آسیا پرداخت و پوستر بزرگداشت سعدی او را چاپ کرد.

شیوا نخستین طراح گرافیک معاصر ایران است که خط شکسته نستعلیق را نه به عنوان عامل فرعی و خبررسان، بلکه به عنوان یک عنصر گرافیگی در آثار خود به کار برده است.

همچنین انجمن بین‌المللی طراحان گرافیک(AGI) او را به عنوان یکی از ۱۲ طراح گرافیک برتر جهان معرفی کرده است.

 

تمام اثار قباد شیوا را می توانید به صورت یک جا دانلود نمایید .

رمز را می توانید کپی کنید ، به کوچک بودن و فاصله حروف در هنگام تایپ دقت کنید.
    رضازارعي گفته : شنبه 13 ژوئن 2015

    سلام
    خداقوت
    عالی بود عالی حرفی برای گفتن نداشت.
    مرسی از زحمات شما.پیروز وموفق باشید.

      رضا گفته : یکشنبه 14 ژوئن 2015

      ممنون

    ارزو گفته : چهارشنبه 07 ژوئن 2017

    فوق العاده بود ممنون شما.